Laminaat

De uitstraling van laminaatvloeren is tegenwoordig zo goed, dat het verschil tussen laminaat en massieve houtenvloeren bijna niet te zien is. De voordelen van laminaat geven de doorslag om voor dit soort vloeren te kiezen. De uitvoeringen van laminaat zijn ook zeer divers. Een verdeling is te maken in een houtdesign, steendesign of een fantasie decor. Nieuw is het scheepsdekmotief dat geschikt is voor badkamers en andere vochtige ruimtes. Een laminaatvloer kan kan zwevend of vast gemonteerd worden.De kwaliteit van laminaat kun je aflezen aan de gebruikersklasse die aan ieder product is toegekend door een genormaliseerde testmethode.

Het onderhoud van een laminaatvloer is makkelijk door een onderhoud set aan te schaffen. Het is van belang om onderhoudsproducten van hetzelfde merk te gebruiken als het laminaat. De aangeboden garantie blijft dan van kracht en een lange levensduur gegarandeerd.

Merken die wij verkopen zijn onder andere: Douwes Dekker, Quick Step en Balterio.

Voordelen van laminaat:

  • Een laminaatvloer is qua prijs voordeliger dan een houten vloer, prijs al vanaf € 10,71 p/m2
  • Een laminaatvloer is zeer krasvast.
  • Laminaat is onderhoudsvriendelijker dan parket; regelmatig afnemen met een vochtige doek is voldoende, boenen of lakken is niet nodig
  • Vlekken zijn gemakkelijk te verwijderen.