Massief

Massief parket bestaat  volledig uit de gewenste houtsoort. Door het grote rendementverlies van massieve vloerdelen is het aanbod in de exotische houtsoorten minimaal. Dit is gekomen door de komst van de Multiplank waarin wel talloze mogelijkheden in exotische houtsoorten verkrijgbaar zijn.
Zoals de naam al aangeeft is dit parket gemaakt van massief hout. Het parket heeft normaal een dikte van 15mm tot 22mm. Bij massief parket moet u rekening houden met kromtrekken schotelen en werken van het hout.

Afwerking: lak, was of (kleur)olie.

Voordelen van massief parket:

  • Massief parket heeft een lange levensduur…
  • Het is mooi en in veel variaties te krijgen…
  • Het is ecologisch verantwoord mits het aan de FSC norm voldoet…
  • Het is zowel zwevend als verlijmd te leggen…
  • Het is meerdere malen te renoveren/schuren…